Telefonisk bestilling skal ske SENEST klokken 11:00, hvis pakning af varer og levering til GLS skal kunne ske samme dag for næste dags levering. Det samme gælder for websitebestilling.

DOG kan du booke/bestille dine varer 24 timer i døgnet på websiten. Bestiller du efter 16:00, så vil dine varer blive leveret på anden arbejdsdag efter bestillingsdato.

Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

G&G MediCare ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender G&G MediCare ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. G&G MediCare ApS tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Som Engros firma handler vi primært B2B

Vi handler ikke B2C (salg til private) indenfor områder som Hånd og Fodpleje produkter, GEL aflastninger, samt medicinske produkter, der kræver specialiseret uddannelse at håndtere, med mindre du er igang med en branchemæssig uddannelse dvs. elev under uddannelse til f.eks fodplejer eller fodterapeut. I så fald er du mere end velkommen til at handle fuldt sortiment hos os.

Vi leverer IKKE pakker direkte til privatadresser. Er der ikke oplyst en firmaadresse ved bestilling, fremsendes din pakke til nærmeste GLS pakke shop. Adressen på Pakkeshoppen oplyses ved ekspedering af din ordre sammen med track & trace kode. Du har mulighed for at omadressere din pakke ved GLS, dette vil dog medføre et gebyr på 50 kr + moms, som vil blive opkrævet på en separat faktura.

Alle varer leveres frit i Danmark, på ønsket adresse, excl. Færøerne og Grønland, når blot ordren er på min. kr. 1000,- excl. moms.

Levering er som udgangspunkt til døren i gadeplan. Ved ønske om ind/opbæring skal dette aftales på forhånd og det vil i så fald blive faktureret efter gældende takster.

For bestillingsvarer pålægges fragt i henhold til gældende takster, hvilket fremgår under den enkelte produktgruppe på hjemmesiden eller specifikt som en del af et indhentet tilbud.

Ved ordrer under kr. 1000,- excl. moms, pålægges et ekspeditions og forsendelsesbidrag på min. kr. 80,- excl. moms.

Ved bestillinger for mere en 20 kg volumen vægt, pålægges ekspeditions og forsendelsesbidrag efter ordrens samlede volumenvægt.

Har du brug for hjælp? Kontakt os på 76 20 00 01