Er du ved at uddanne dig til fodplejer eller fodterapeut, vil vi hermed gøre dig opmærksom på de muligheder du har ved at handle hos G&G MediCare. Lige meget hvilke planer du har efter endt uddannelse, så kan du som minimum regne med følgende:

1.    Er dit mål at starte klinik efter uddannelsen, så tilbyder vi dig branchens bedste totalløsning og Rabatter.
2.    Skal du investere i udebehandlingsudstyr, så kontakt os – vi garanterer branchens bedste pris og løsning
3.    Skal du som start kun ud og investere i ”små-varer”, så opnår du stadig optimale rabatmuligheder
4.    Køber du klinik og/eller udebehandlingsudstyr hos G&G MediCare, så får du herudover også en fast fremadrettet rabat – der vil derfor fremadrettet også være meget at spare
5.    Har du behov for sparring omkring opstart af klinik, markedsføring, forberedelsen af din eventuelle dialog med bank, indretning af klinik, eller andet, så kan du altid henvende dig for en snak om dette. Denne service er gratis.
6.    Hvis du vil se produkterne i praksis og derigennem få en fornemmelse for kvalitet og funktionalitet set i forhold til dine behov, så er du meget velkommen i vores showrooms i Fredericia. Vi holder gerne åbent når du har tid.
7.    Vi kan hjælpe dig med finansiering hvis det skulle være relevant for dig. Lige meget hvad planer du har, så er vores målsætning, at du skal have så meget for dine penge som muligt – det være sig kvalitet såvel som kvantitet. Du kan derfor opnå store udbyttemuligheder ved at indgå samarbejde med os.
8.    Vi vil samtidig invitere dig, hvis det er muligt for dig og selvfølgelig hvis du er interesseret, over til os en dag og give dig et bedre indblik i hvilke muligheder der byder sig for dig, når du er færdiguddannet. Samtidig har du mulighed for at gå på opdagelse i vores showrooms og afprøve forskelligt udstyr, herunder mulighed for at møde en fodterapeut på dennes klinik.

Vi glæder os til at høre fra dig :)

Har du brug for hjælp? Kontakt os på 76 20 00 01